Skoletjeneste

Undervisning i det fri

Hele året:
Vi giver gerne tilbud på et ophold i jernalderlandsbyen med aktiviteter. Opholdet kan vare fra nogle få timer til et lejrskoleophold i flere dage med overnatning i jernalderhusene.
Opholdet kan i øvrigt tilrettelægges individuelt og efter jeres behov.

Folder til skoletjenesten (pdf)

Skoletjenestetilbud: "En dag i jernalderen"
En enkelt dag i jernalderen består af 4-5 timers aktiviteter, hvor børnene oplever, hvordan livet formede sig i stor afhængighed af naturens betingelser for 2000 år siden. Børnene iklædes jernalderdragter, og resten af dagen foregår i jernalderlandsbyen. Ud over jernaldermad kan der vælges mellem følgende aktiviteter: rundvisning og gamle lege, smedning, bueskydning, træarbejde, keramik, uld, pilefletning, leg & legetøj, skind og rollespil.
Skoletjenesten er gratis for folkeskoleelever i Viborg Kommune og gælder alle hverdage i perioden april til oktober undtagen i skolerne sommerferie.

"Et døgn i jernalderen"
I forbindelse med et skoletjenesteophold for folkeskoleelever i Viborg kommune er der mulighed for at udvide opholdet til et døgn, hvor eleverne tilbereder deres egen aftensmad og overnatter i jernalderhusene. Med overnatning, aftensmad og morgenmad koster det 95 kr. pr. deltager.


Skoler uden for Viborg og friskoler kan også opleve "En dag i Jernalderen". Ring på tlf. 87 87 32 45 eller mail til: hvolris@viborg.dk
Prisen er 1900 kr. for max. 25 elever.
 

Sidst opdateret: 20.12.2016