Efterårsferie

Falkoner Frank Skaarup med sin smukke falk

Aktiv efterårshygge i jernalderlandsbyen
Igen i år bliver det muligt at komme på Skattejagt på HvolrisI efterårsferien 2020 holder vi åbent tirsdag, onsdag og torsdag kl. 10.00-16.00

Tirsdag d. 13. oktober

Onsdag d. 14. oktober

Torsdag d. 15. oktober
   

Tre dage i efterårsferien vender jernalderfolket tilbage til Hvolris Jernalderlandsby. Røgen stiger igen op fra bålene, maden simrer i lerkrukkerne, smeden arbejder ved sin esse, folkene arbejder med uld, jern, pil og træ. Bueskytterne øver sig, og man kan selv prøve sine evner til at ramme plet.

Skattejagt

Sidste år kunne man for første gang komme på skattejagt i jernalderen på Hvolris. Turen tog skattejægerne tilbage til jernalderen, hvor gudernes gunst var en nødvendighed og ofringer en naturlig del af livet. Vi planlægger at lave endnu en skattejagt på Hvolris i efterårsdagene. 
Skattejagten er et nyt samarbejde mellem Hvolris Jernalderlandsby og Viborg Bibliotek. Man kan købe skattekort på biblioteket samt i de tre åbningsdage på Hvolris, hvor også skattejagten finder sted.

Yderligere program for efterårsdagene offentliggøres senere. Følg os gerne på facebook for seneste opdateringer.

Hvolris Jernalderlandsby har åbent kl. 10-16. Entré er gratis for børn under 18 år, 60 kr. for voksne. Enkelte aktiviteter i landsbyen koster et symbolsk beløb.

Skattekort kan købes på Viborg Hovedbibliotek på forhånd eller på Hvolris i de tre åbningsdage, hvor også skattejagten finder sted.

Sidst opdateret: 10.12.2019