Oplev en dag i jernalderen

Dag i jernalderen

Prøv jernalderen på egen krop

For en dag bliver du en del af livet, som det kan have været for 2000 år siden. Hele familien vil få en fælles historisk oplevelse, I sent vil glemme. Oplev samspillet mellem håndværk, natur og madlavning. Oplev at du selv blive en del af oldtiden og helt bogstaveligt får den under neglene!

I ankommer kl. 10.00, hvorefter I vil bliver klædt på til jernalderlivet. Derefter går rejsen ca. 2.000 år tilbage i tiden. Rejsen vil byde på jernalderens håndværk, madlavning og bagning. Til frokost spiser vi den jernaldermenu, som vi selv har tilberedt efter jernalderens metoder. Dagen afsluttes kl. 16.00 med et ritual på vores kultplads.

Der er et begrænset antal pladser og datoer.  I 2020 er det tirsdag d. 14. juli og d. 4.aug. Der er plads til max. 20 deltagere per gang.

Prisen er alt incl.: Indgang, lån af tøj til dagen, frokost og sødt til kaffen.

For alle - uanset alder: 250 kr.  

Betaling sker ved mobilepay eller bankoverførsel eller på Hvolris senest 14 dage før arrangementet. Afmelding skal ske senest en uge før arrangementet. Ved senere afmelding gives pengene ikke retur, da vi køber ind til dagen. Ved aflysning grundet for få deltagere gives betalingen retur.

Tilmelding til hvolris@viborg.dk. Tilmelding er bindende. Der tages forbehold for aflysning, hvis der ikke er nok tilmeldte. 

 

Sidst opdateret: 16.12.2019