Tilgængelighed

Tilgængelighed

Alle skal kunne komme frem - og det skal de også kunne på Hvolris

Et besøg på Hvolris kan sagtens lade sig gøre, selv hvis du har lidt udfordringer med at komme frem. I oldtiden havde man ikke fortove og kantsten, hvilket gør tilgængeligheden nemmere. Dog er det et bakket område og forskellige skovstier til det arkæologiske område, hvilket betyder at at en rullestol eller en rolator ikke vil kunne komme over hele det 18 hektar store område. Dog er der passage til landsbyen, hvor der også er mulighed for at køre op til en parkeringsplads ved siden af landsbyen. Tålmodighed og langsomhed på Hvolris er en dyd, og det håber vi alle vores besøgende kommer med. Om ikke andet går de herfra med den. 

Vi har et handicaptoilet, men er du inviteret til fest på 1. salen vi vi gerne vide i forvejen om der er kørestolebrugere, så vi kan forberede det så godt som muligt. Der er ikke en elevator, så man skal bæres op - hvilket fungere ok, men det er ikke optimalt. Vi forsøger kontinuerligt at gøre fremkommeligheden bedre for alle. 

Hvis I efter et besøg har råd eller deciderede klager modtager vi dem selvfølgelig gerne, så vi kan forsøge at gøre det bedre. 

På Hvolris er der mange dyr og der er mange børn og voksne der går rundt med bare fødder. Din hund er meget velkommen på Hvolris, og du har den selvfølgelig i snor og samler op efter den. Det vil blive værdsat. 

Hund i snor / Lort i pose

 

Sidst opdateret: 24.06.2014