Tilgængelighed

Tilgængelighed

Alle skal kunne komme frem - også på Hvolris

Et besøg på Hvolris kan sagtens lade sig gøre, selv hvis du har lidt udfordringer med at komme frem. I oldtiden havde man ikke fortove og kantsten, hvilket gør tilgængeligheden nemmere. Dog er det et bakket område med forskellige skovstier til det arkæologiske område, hvilket betyder, at en rullestol eller en rollator ikke vil kunne komme overalt på det 18 hektar store område. Det er muligt for gangbesværede at køre op til en parkeringsplads ved siden af landsbyen. Spørg i butikken for at få adgang. 

Tålmodighed og langsomhed på Hvolris er en dyd, og det håber vi alle vores besøgende kommer med. Om ikke andet går de herfra med den. 

Er du inviteret til fest på 1. salen, vil vi gerne vide i forvejen, om der er kørestolebrugere, så vi kan forberede det så godt som muligt. Vi har fået lavet en gangbro og udvidet dørpartiet, så gangbesværede og kørestolsbrugere let kan komme til festsalen på 1. sal.

Toiletforhold

Vi har et handicaptoilet i stueetagen i modtagelsesbygningen.

Hvis I efter et besøg har gode råd, ros eller ris modtager vi dem selvfølgelig gerne. Vi forsøger hele tiden at gøre tingene bedre. 

Dyr

På Hvolris er der mange dyr, og der er mange børn og voksne, der går rundt med bare fødder. Din hund er meget velkommen på Hvolris. Du har den selvfølgelig i snor og samler op efter den. Det bliver værdsat. 

Hund i snor / Lort i pose

 

Sidst opdateret: 10.12.2019